Thursday, 8 September 2011

this is me ( Aydaa ) :)


hye guy's . sihat ? meyh sini aku nak story about aku ! tapi if korang tak b'minat , kesah pulak aku :P dah-2 , nama aku aida , stay kg. Padang Balang . aku baru je form 2 tapi perangai aku like buda6 tahun :D aku tak suka org sombong . but , if korang rase aku nii sombong , tegur lah ehh , thanks . what ? korang benci aku , tak suka aku ? Haha , aku berganda-ganda benci kau bitch ! :P k lahh ehh , malas lah update panjang-2 . kboiyy :* Iloveyouuntilidie .

No comments:

Post a Comment