Wednesday, 14 September 2011

MUHD AZIM AZRI :'(

you know , my heart is hurt , is very-2 hurt ! Just The Way You Are , this song ..  Hmm , just a memory with you :'( Azim , you you know what , i miss you ! Ohh yahh , forgot ! now you have AINA right ? HAHAA , forgot lahh :'( i'm so stupid , because i wait fro you until now but it just waste my time , why ? it's just you didn't want come back to me :'( i can't believe it you falling in love with that girl ! now , you have a new person in your life ! long ago , your heart is belong to me :(  and now , there are just a memory fro me Azim :'( i want you to know , until now i still LOVEYOU EVER AND EVER ! honestly , everyday i thinking about you ! since you and me Break ! i always talk about you at my friend and absolutely at my diary :'( you know , everyday i hope and pray to Allah , we will get together again . i hope so ! i wat to say again 'ILOVEYOUSOMUCH' ! Hmm , even i want wait fro you , i know you can't come back to me :'( Especially your love ! hope AINA will take care of you better than me . Aina , i don't wantyou to hurt him ! pleasee , thankss :')


P/s : FYI , ILOVEYOUSOMUCHEVENYOUDIDN'TLOVEME :'(
        GOODBYE AZIM , HOPEYOUCOMEBACKTOME :'(

                                                                                                                                          Lots  Of  Love ,
                                                                                                                                           Ayda Haxels :)

Thursday, 8 September 2011

nama gulahaty aku Syed Muazzam . dye form 3 , dia nii budak jambu dohh ! dia suka warna pink , dia ckp warna pink smardd ! Haha , bagai dohh bf aku nii . seriously , aku syg sgt dekad dia ! bie , ILOVEYOUUNTILIDIE :* aku hope sgt dia tak curang macam mane dia buat kat ex-2 dia . hmm , ihopesoo bie :'( tahun dpn kita sch pagi sama-2 kan ? so , senang lah jumpe , hee :D k lah , tuh je . loveyou bie <3 , muahhehee :D

this is me ( Aydaa ) :)


hye guy's . sihat ? meyh sini aku nak story about aku ! tapi if korang tak b'minat , kesah pulak aku :P dah-2 , nama aku aida , stay kg. Padang Balang . aku baru je form 2 tapi perangai aku like buda6 tahun :D aku tak suka org sombong . but , if korang rase aku nii sombong , tegur lah ehh , thanks . what ? korang benci aku , tak suka aku ? Haha , aku berganda-ganda benci kau bitch ! :P k lahh ehh , malas lah update panjang-2 . kboiyy :* Iloveyouuntilidie .

Wednesday, 17 August 2011

BESTIE FOREVER ♥


hye guy's :) korang nk tahu tak ! aku happy sgt ! aku dah baik dgn buda atas nih ♥ aku syg dia doh ! korang nak tahu ! kiteorang tetap akan damai ! coz , kiteorang BESTIE FOREVER ! ILOVEYOU SHAA :) sayang korang BAYNEY FAMILY ♥ aku saynag korang dohh ! korang byk tolong aku :'( aku tak kan lupa korang CHAA , MAYY , FATIN :') korang , cite panas ! aku tak sngke dia nangis sbb aku ! so sweet syg :') I LOVE IT <3 awww ! lain kali if kita gado lagi , nagis lagi tau sayang !ayda suka tgk sayang nangis :') COMEL + CUN = ♥ sume ade :) you so sweet sayang :) aku tak kan and tak kan pena penat nk ckp aku syg korang ♥ muahh :* kay lah , tuh jea . bye blogger . ily , muahh :*

Tuesday, 16 August 2011

AKU TAK SANGKE KAU MARA AKU HANYE SBB BF KAU :'(

hmmm , aku tak sngke kau snggp mara aku hnye sbb bf kau :'( SUMPAH ! aku tak sngke prangai kau mcm nih . aku pk kau boleh jadi kwn yg baik aku . tapi , aku slh menilai kau . aku syg kau , tpi mcm nih kau bls . k thanks a lot kawan .aku hargai ape yg kau buad dekad aku . kwn kau ckp kau menangis coz kau menyesal . baru kau nk menyesal ? aku try nk maafkan kau , tapi aku rase aku tak boley trime ape yg kau buad dekad aku . hmm , tuh jea lah kodd . byee blogger , bye bestie :'(

OKAYY , AKU SINGLE :|

okayy , aku baru seminggu single . sumpah bosan sial ! better single drpd couple doe ! kau ade ? HAHA taktak , guraugurau . peace :D bukan nak berlagak or what , ramai lah jgk mintak couple tapy aku reject .aku rasa nak single doe , malas nak couple  , bagai ni . HM :( dah la , mls nak updated pnjg -2 , byee blogger , muahaha :*

BLOGG UPDATED

heyy guy's :) i'm ayda . okayy , meh nak cite . blogg nih , aku baru bt . thanks to chaa and mayy cause dah tolong editkan . first tyme nih aku ade blogg , hikhik ^^ . kay lhaa , tuh jea , byee blogg :*